Vad “säger” din ögonfärg om dig?

Visste du att det finns horoskop baserat på din ögonfärg? En del påstår att ögonfärgen på en människa också kan sina om dennes personlighet. Om detta stämmer är inte besvarat. Det finns dock forskning som tyder på att personer med olika färg gör olika intryck. Om detta beror på förutfattade meningar eller något mer komplext är svårt att säga. Om man tror på detta eller inte får man bestämma själv. Vi på linsjakt ser det som en rolig läsning. Vad tror du?  Det här säger din ögonfärg om din personlighet.bruna ögon Linsjakt jämför Sveriges billigaste linser på nätet vad säger din ögonfärg om din personlighet - brun

Mörkbruna ögon

Du uppfattas som en ledare och har ledaregenskaper naturligt inom dig. Din stabilitet och intelligens gör att människor litar på dig. Personer med bruna ögon brukar vara känsliga i naturen och vill tillfredsställa andra. De är ofta socialt begåvade och vet hur man får andra att känna sig speciella.

“Svarta” ögon

Att ha så mörkbruna ögon att de uppfattas som “svarta” brukar tyda på en sårbar personlighet. Du med “svarta” ögon har mycket integritet och skyddar ditt inre från omgivningen. Dina utåtriktade och humoristiska sidor fungerar som en sköld för att just dölja dina känslor. Då du nästintill alltid utstrålar glädje brukar andra uppskatta ditt sällskap. Om du väl anförtror sig till någon kan du öppna dig något.ljusbruna ögon Linsjakt jämför Sveriges billigaste linser på nätet vad säger din ögonfärg om din personlighet - ljusbrun

Ljusbruna ögon

Hazel eller ljusbruna ögon brukar tyda på en fri och öppen personlighet. Din aura är kärleksfull och livlig. Du uppfattas som självständig, självsäker och spontan. Med din oförutsägbara sida löser du enkelt problem och har lätt att anpassa dig till nya situationer.

Ljusbruna ögon med mycket grönt eller gult brukar vara mer svårlästa, och kan ge intrycket att vara busiga.


Blåa ögon Linsjakt jämför Sveriges billigaste linser på nätet vad säger din ögonfärg om din personlighet - blå

Blå ögon

Den blåa färgen brukar tyda på en inre styrka. Du är känslig men hanterar ändå stress väl, samtidigt som du lugn och vältalig. Din lugna något timida sida kan missförstås som en svaghet. Detta kan också bero på att blåa ögon lättare kan läsas av än andra ögonfärger. Du tenderar att bära dina känslor utanpå.

Personer med riktigt ljusa blå ögon brukar anses vara mer egocentriska och tävlingsinriktade. Medan personer med mörkare blå ögon är artigare och lugnare.


Grå-ögon-Linsjakt-jämför-Sveriges-billigaste-linser-på-nätet-vad-säger-din-ögonfärg-om-din-personlighet---grå

Grå ögon

Om du har grå ögon har du antagligen bara en variant av blå ögon där mättnaden inte är lika stark. Dessa är ovanliga, och tas inte emot lika väl som blå ögon. Du behöver jobba lite hårdare. Men personer med grå ögon anses ha balans i livet. De är sociala genier och kan anpassa sig till de flesta sammanhang, men låter sig inte manipuleras om omgivningen. De har kontrollen.


Gröna ögon Linsjakt jämför Sveriges billigaste linser på nätet vad säger din ögonfärg om din personlighet - grön

Gröna ögon

Har du gröna ögon? Grattis, det är den minst vanliga färgen. Endast 1-2% av världens befolkning beräknas ha den. Dina ögon ses därför som mystiska och lockande. Personer med gröna ögon är ofta kreativa och fria i sinnet. Du är helt enkelt originell. Din utstrålning är stark och andra är gärna i ditt sällskap. Det hjälper dessutom att du sällan bli arg och presterar bra under press.

Har du tät eller gles irisvävnad?

tät iris gles iris forskare i sverige berättar om din personlighet Linsjakt