Jämför olika linser – Hitta de bästa!

Billiga linser online Linsjakt

Hur vet man vilka som är de bästa Toriska linserna? Det kan kännas som en snårig djungel av linsmärken och material. Det är inte alltid lätt att välja vilka linser man ska köpa. När du letar efter de bästa toriska linserna kan det vara bra att läsa recensioner. Jämför linserna på nätet, både priset och kundbetyg. När du går till din optiker kan hen ge dig råd om vilka som kan passa just dig. Så läs på lite innan, och be gärna om att få prova några av bästsäljarna. Om de passar dig vet du först efter att du provat. Med optikerns hjälp kan du prova dig fram utan att behöva köpa hela förpackningar alltid. Nedan listar vi några av de toriska linserna som är bäst i test idag.

Biofinity Toric

Biofinity Toric är toriska silikon-hydrogel linser. Det innebär att de går att sova med, som dygnetruntlinser. Du har även valmöjligheten att använda dem som månadslinser, med hög komfort. Då tar du ut dem varje kväll för rengöring, och bevarar dem i linsvätska över natten. Som månadslinser håller de i upp till 30 dagar, medan de som Dygnetruntlinser har en kortare livslängd på 7 dagar. Kontakta din optiker för att komma fram till hur du vill använda dina Biofinity Toric.

Biofinity Toric är mjuka, flexibla linser som låter ögonen andas. De är gjorda med Aquaform teknologin från Coopervision, som återfuktar ögonen under dagen. De är därför bekväma för de flesta användarna, och rekommenderas till dig med torra ögon. En prisvärd bra lins helt enkelt!

Dessa linser säljs även under namnen iWear XR Supreme Toric hos optiker.

Linstyp: Toriska Månadslinser / Dygnetruntlinser

Material: Comfilcon A – Aquaform

Styrkeomfång: +8.00 till -10.00

Vätskehalt: 48%

“Bästa linser jag har haft. Har provat flera hos optikern och inget som hjälpte. Har nu provat dessa och känner knappt av dem. Även lätta att sätta in.” – Kund hos Lensway

Hitta billiga Biofinity Toric

 

 

Acuvue Oasys for Astigmatism toriska linser billigt på nätet Linsjakt

Acuvue Oasys for Astigmatism

Acuvue Oasys for Astigmatism är toriska linser från Johnson & Johnson. Du använder dem antingen dygnet runt i 1 vecka, eller tar ut dem på kvällarna så att de håller i 2 veckor. De går att använda dygnet runt tack vare materialet Silikon hydrogel, som släpper igenom mer syre än majoriteten av materialen på marknaden. För de flesta är Acuvue Oasys for astigmatism så behagliga att de knappt känns i ögat. De är därför perfekta för dig som lätt får trötta eller torra ögon. Kanske sitter du mycket framför datorn eller vistas i torra miljöer. Med dessa toriska linser får du återfuktade ögon hela dagen, vilket gör dem prisvärda!

Toriska linser innebär att linsen alltid måste sitta rätt och stabilt i ögat. De innehåller en stabilisator som håller linsen på plats. Med Acuvue Oasys for Astigmatism garanteras du god synskärpa vad du en gör.

Linstyp: Toriska Dygnetruntlinser / 2 veckorslinser

Material: Senofilcon A

Styrkeomfång: -9.00 till +6.00

Vätskehalt: 38%

“super behagliga linser, testat ett flertal och dessa har varit överlägset de bästa.” – Kund hos Lensway

Hitta billiga Acuvue Oasys for Astigmatism

 

1 Purevision2 for Astigmatism Linsjakt Toriska linser

PUREVISION2 FOR ASTIGMATISM

PureVision2 for Astigmatism från Bausch & Lomb är en torisk kontaktlins för astigmatism. De kan användas som månadslinser, men om dina ögon tillåter kan du även sova med dem. Om du har tur kan du använda dessa fantastiska linser dygnet runt i upp till en månad. Ta hjälp av din Optiker för att avgöra hur du bör använda dina linser.

PureVision2 for Astigmatism ger dig en skarp och klar synskärpa och förbättrar mörkerseendet. De är även utrustad teknik som ger stabilitet åt linserna så att du slipper rubbningar i synen vid hastiga rörelser. Purevision2 for Astigmatism är tunna i sin design så att dina ögon syresätts hela dagen.

Linstyp: Toriska Dygnetruntlinser / Månadslinser

Material: Balafilcon A (Silikonhydrogel)

Styrkeomfång: +6.00 till -9.00

Vätskehalt: 36%

“Har använt dessa något år nu och de fungerar perfekt för mig! Kan använda dem dygnet runt utan besvär med torrhet eller grus i ögonen. Rekommenderas!” – Kund hos Lensway

Hitta billiga PureVision2 for Astigmatism

 

1-day Acuvue-moist for Astigmatism Linsjakt

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism från Johnson & Johnson är toriska linser för Astigmatism. De är utformade för att du ska kunna se på alla avstånd och slippa torra ögon under dagens gång. Dessa rekommenderas starkt till de med torra ögon, men de passar de flesta då de har en fuktgivande effekt och sitter stabilt i ögat. Deras speciella toriska design gör att de följer dina ögons rörelse utan att riskera oskärpa. Vill du slippa rengöring eller infektionsrisker så är toriska endagslinser rätt val för dig!

Linstyp: Toriska endagslinser

Material: Etafilcon A

Styrkeomfång: -9.00 till +4.00

Vätskehalt: 58%

“De enda linserna som fungerat för mig.” – Kund hos Lenson

Hitta billiga 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism