Endagslinser för flera brytningsfel

Ser du dåligt på flera avstånd än ett, så att du behöver mer komplexa linser, finns det endagslinser för dig också – Multifokala endagslinser! Det är fantastiskt skönt att synfel inte längre är ett hinder i vardagen. Idag finns det linser för alla behov och korrigeringar.

linser jämför kontaktlinser på nätet olika linsmaterial linsjakt

Presbyopi

Vanligaste anledningen till att man behöver linser med flera styrkor i en är Presbyopi. Med andra ord Ålderssynthet – något som inträffar för alla någon gång efter 40-årsåldern. Ögonen åldras tillsammans med oss och med tiden blir linsen i ögat stelare så att du får svårt att fokusera på nära objekt. Vanliga symptom är att man får svårare att läsa tidningen plötsligt, eller huvudvärk.

Många skaffar då läsglasögon eller progressiva glasögon. Det är kanske inte alla som känner till att man har samma möjligheter att använda linser som de med lättare synfel. Det finns Multifokala/progressiva linser som korrigerar din syn så att du ser bra hela tiden.

coopervision proclear 1 day multifocal
Tips! Billiga multifokala endagslinser

De finns som både månadslinser, veckolinser och endagslinser för dig med Presbyopi. Den mest komfortabla och lätthanterade varianten av dessa är just endagslinsen. Dessa behöver du inte hålla koll på när de går ut, rengöra varje dag eller ens använda varje dag! Vill du endast ha linser ibland och kombinera dem med glasögon är multifokala endagslinser det bästa alternativet. Du betalar endast för linserna när du vill använda dem, och behöver aldrig slösa en månadslins. Vill du använda dem hela tiden får du ut maximalt av linserna, utan pill och krävande rutiner. Du slipper läsglasögon och blir mer oberoende och rörlig.

Slipp solglasögon med styrka

DAILIES aquacomfort plus multifocal Linsjakt bästa progressiva linserna på nätet
Tips: Dailies multifocal – billiga endagslinser

Brukar du med ålderssynthet använda glasögon till vardags känner du till problemet med solglasögon. Inte kan man slinka in på en klädbutik och köpa några trendiga bågar inte, här gäller det att köpa riktigt glas med styrka – och dyrt blir det. Skulle man sedan råka sätta sig på dem blir det en ännu dyrare historia. Solglasögon kan alltså vara mycket mer frustrerande än många tänker sig. Men inte om man använder linser!

Multifokala endagslinser frigör dig och förvandlar upplevelsen av sommaren, sol och bad till något lättsamt. Plötsligt kan du köpa billiga solglasögon, flera olika modeller dessutom. Så att du kan känna efter vilka som passar för dagen. Om de går sönder kan du köpa nya runt hörnet. Andra fördelar är om du ska på semester och vill känna dig mer rörlig och aktiv. Likaså om du ska på fest och vill vara fri från ett par bågar som skymmer ansiktet. Med Multifokala endagslinser behöver inte ditt synfel bli en del av ditt utseende eller hämma din vardag.