Linsjakt.nu berättar om Mister Spex

År 2005 grundades Lensstore i Stockholm. Företaget började med att erbjuda kontaktlinser online till kunder i Norden. Tack vare snabb leverans och förmånliga priser dröjde det inte länge förrän kunderna började se fördelarna, vilket gjorde att företaget växte till ett av de största i sitt slag. Två år senare fick fyra grundare i Berlin en liknande idé: De etablerade ett företag som heter Mister Spex och började sälja kontaktlinser tillsammans med ett brett utbud av lättillgängliga märkesglasögon och solglasögon på nätet – till mycket mer överkomliga priser än sina offlinekonkurrenter. År 2013 gick Mister Spex och Lensstore samnman för att låta kunder i hela Europa dra nytta av deras stora utbud. Idag fungerar Mister Spex-gruppen som ett gemensamt varumärke i Tyskland, Frankrike, Spanien, Österrike, Schweiz, Sverige, Norge, Finland, Nederländerna och Storbritannien, och har fler än 2 miljoner kunder.

VAD SOM DRIVER MISTER SPEX

De etablerar ett nytt sätt att köpa glasögon som ligger helt rätt i tiden – ett sätt som kombinerar fördelarna med e-handel och ett utbud av tjänster och rådgivning från de bästa optikerna. Större valfrihet enligt dina behov. Dagens sätt att köpa glasögon.

Bågar av hög kvalitet från fler än 70 olika varumärken

De köper endast in originalprodukter och beställer våra bågar från de största tillverkarna. Vi har även ett eget märke som är av hög kvalitet till attraktiva priser. Vår webbutik erbjuder idag över 7000 olika modeller från fler än 70 olika varumärken, detta inkluderar märken som Ray-Ban, Boss Orange, Prada och Tom Ford. Vi lagerför alla våra bågar, vilket betyder att vi kan skicka din order direkt.

Lägre priser på välkända varumärken och hög kvalitet på glasen

Alla deras glasögon levereras med glas av hög kvalitet. Glasen är extremt lätta och är alltid antireflexbehandlade för att undvika att du blir bländad. Glasen är splitterfra och handslipade för att de ska passa dig perfekt. För att åstadkomma detta samarbetar vi med världsledande glastillverkare, t.ex. SEIKO Optical, Hoya Lens Deutschland och Essilor.

Skickligt hantverk i deras egna verkstad

Glasen är monterade av kvalificerade optiker i vår egen verkstad. Innan de skickas genomgår glasen noggranna kvalitetskontroller med hjälp av den senaste optiska mätutrsutningen. Liksom alla erfarna optiker är vi också medlem i Professional Association of Opticians.

Personlig service och rådgivning av experter

En av deras grundläggande principer är att se till så att du som kund blir nöjd. Vår kundtjänst har legitimerade optiker och erfaren kundservicepersonal med lång erfarenhet, allt för att kunna hjälpa dig med ditt glasögonköp, både via telefon och e-post.

100% nöjdhetsgaranti

De har i dagsläget fler än 2 miljoner nöjda kunder i Europa. Vårt mål är att fortsätta ge våra kunder utmärkt kvalitet och enastående service. Detta är anledningen till att vi har blivit certifierade av Trygg E-Handel. Om du inte är nöjd med dina glasögon har du alltid 100% nöjdhetsgaranti vilket innebär full retur & bytesrätt, även på slipade glas.