Vilka månadslinser ska man köpa år 2019?

Vilka är egentligen de bästa månadslinserna? Det finns ett stort utbud av månadslinser i olika material och olika modeller. Det kan kännas som en djungel av linser, vilken ska man egentligen välja. Ett bra tips är att gå efter recensioner på nätet. Det är då lättare att få en uppfattning om hur användarna upplever de olika linserna på marknaden. Men självklart är det viktigt att rådfråga din optiker, då olika linser fungerar olika väl för olika personer. Via din optiker kan du få prova på bästsäljarna och själv avgöra vilka månadslinser som är bäst i test. Nedan rekommenderar vi några av de mest populära månadslinserna.

 

 

biofinity coopervision Linsjakt

BIOFINITY

Biofinity av Coopervision är en månadslins som även kan användas dygnet runt. De är gjorda av det unika materialet Aquaform. Det har en exceptionell andningsförmåga, så att du slipper drabbas av torra ögon. De har dessutom en hög vattenhalt så att de håller sig flexibla dygnet runt.

Hur länge Biofinity kan användas varierar från person till person, så rådfråga alltid din optiker.

Hitta billigaste Biofinity

 

 

 

Softlens 59 Linsjakt

SOFTLENS 59

SofLens 59 är tillverkade av Hilafilcon B, ett material som motverkar lagringar på linserna. Detta gör dem både bekvämare och skapar bättre skärpa. Deras höga vattenhalt förhindrar också ansamling av smuts och gör dem behagliga att bära varje dag.

Softlens 59 kan användas i upp till en månad. De går inte att sova i utan tas ut varje kväll, rengörs och sätt in igen nästa morgon.

Hitta billigaste Softlens 59

 

Bausch & Lomb - PureVision Spheric

PUREVISION 

PureVision är månadslinser eller dygnetruntlinser, beroende på vad som fungerar för dig. De kan användas upp till 30 dagar. PureVision är tillverkade av AerGel – ett silikonbaserat material som motverkar lagringar på linsen. De erbjuder fantastisk synskärpa och komfort.

Hitta billigaste Purevision

 

Biomedics 55 Evolution asfärisk LinsjaktBiomedics 55 Evolution

Biomedics 55 Evolution är månadslinser som tas ut på kvällen, rengörs och sätt i på morgonen. De är tillverkade av ett material som heter Ocufilcon och är asfäriska. Det vill säga de hjälper dina ögon att utjämna oregelbundenheter (såsom vid astigmatism). Du kan självklart använda dessa även om du inte är astigmatiker. Många av oss har en del oregelbundenheter utan att känna till det.

 

Hitta billigaste Biomedics 55 Evolution