Linsjakt.nu berättar om Lentiamo

Lentiamo är en grupp av hängivna experter som är entusiastiska över att ge ett klart val för kontaktlinser och utomstående kundservice.

Otto Wichterle uppfann kontaktlinserna i dåvarande Tjeckoslovakien. Etablering i Tjeckien och i Sverige kopplar ihop Lentiamo med kontaktlinsernas historia och framtiden utav dess distribution.

Europa är vårt deras hem

Betjänade deras första kunder 2008. Idag är de en av de största återförsäljarna av kontaktlinser i Europa. Du kan hitta dem i 15 länder – Tjeckien, Slovakien, Österrike, Tyskland, Schweiz, Italien, Storbritannien, Frankrike, Danmark, Sverige, Spanien, Grekland, Bulgarien, Rumänien och Belgien.

Ger alltid något extra

Bonussystemet där du kan välja en behändig gåva från din första beställning.
365-dagars ersättningsgaranti med en fantastisk ettårsgaranti.
Snabb och effektiv leverans – över 80% av beställningarna skickas samma dag de ställs.
Det är endast fyra utav orsakerna varför handlande hos oss är lätt som en plätt.
För att få aktuell information, shoppingtips, recensioner och praktiska tips från runtom världen om kontaktlinser, registrera dig för att få vårt regelbundna nyhetsbrev, följ oss på Facebook och läs vår blogg.

Du styr deras värld

De är den största återförsäljaren utav kontaktlinser i Centraleuropa och en av de största i hela Europa. Men vi glömmer aldrig hemligheten till vår framgång: det är ni, våra kunder, som styr vår värld. Allt vi gör, gör vi för er skull. Tack vare dig har vi arbetat med över 1 miljon beställningar de senaste sju åren.

De är här för din skull.

De kommer att fylla varje önskan. Eller åtminstone försöker de. Vi har lånat vårt motto från herr Bat’a: “Vår kund – vår herre”. Bli en av deras nöjda kunder och dela glädjen!