Köp endagslinser billigt på nätet

När du bestämt dig för att handla dina linser på nätet är nästa fråga priset – det gäller att hitta billiga endagslinser. Inga problem, idag är endagslinser billigare än någonsin. På nätet kan du jämföra priserna live och hitta den återförsäljare som erbjuder de bästa priserna just nu. Något som vi på Linsjakt specialiserar oss på – att hjälpa dig hitta de billigaste linserna på nätet just nu.

Är endagslinser dyrare än andra linstyper?

Myt! Endagslinser har fått ett rykte att vara dyra. Styckvis är de dyrare än t.ex. månadslinser, men i och med att du kan använda linsen när du vill får du ut mer för pengarna.

focus dailies one day Linsjakt
Rekommenderade endagslinser: DAILIES

När du handlar linser på nätet är det lätt att råka jämföra priserna per förpackning rakt av. Glöm inte att månadslinserna och veckolinserna alltid har tillkommande kostnader. Endagslinsen däremot behöver inga tillbehör, medan andra linser kräver både linsvätska och etui. Du sparar pengar utan att tänka på det!

linser-bruna-ögon-endagslinser-månadslinser-veckolinser-dygnetruntlinser-via-linsjakt

Större användning av varje lins

Biomeics 1 Day extra Coopervision
Billiga endagslinser: Biomedics 1 day extra

En annan anledning till varför endagslinser är billigare än man tror är att de är kostnadseffektiva. När du köper dem behöver du inte använda dem direkt, och undviker helt enkelt problemet med utgångsdatumet. Man betalar endast för den tiden man använder dem. Öppnade förpackningar blir bortkastade pengar när det kommer till månadslinser. Hinner du inte använda dem alla 30 dagar måste du ändå slänga dem när perioden är slut. Många har inte ett behov av att använda linser varje dag. Om man ofta använder glasögon, lätt får irriterade ögon och måste ta ut linserna eller ofta är sjuk är endagslinser ett perfekt val. Spar pengar genom att endast betala för linser du faktiskt utnyttjar.

Prislista för billiga endagslinser

AntalMärkeTillverkarePris
30 packSoflens Daily DisposableBausch + Lombca 106kr
30 packBiomedics 1 day ExtraCooperVisionca: 119kr
30 packProclear 1 DayCooperVisionca 128kr
30 packDailies Aquacomfort PlusAlconca 139kr
30 packEverclear All Day MoisturizingHaiChangca 139kr
30 packSplash One DayInterojoca 152kr
30 packFocus DailiesAlcon Ciba Visionca 164kr
30 pack1-Day Acuvue MoistJohnson & Johnsonca 188kr
30 packBiotrue ONEDAYBausch + Lomb Coopervisionca 234kr
30 packDailies Aquacomfort Plus ToricAlconca 314kr