Att använda linser har blivit en självklarhet för många.

kontaktlinsens utveckling

Idag, till skillnad från för bara 20 år sedan, är kontaktlinsen så pass bra utvecklad att det heller knappt krävs att du varvar ditt användande av linser med glasögon i rätt styrka. Vissa linser kan till och med bäras dygnet runt i upp till en månad. Detta har gjort att linser blivit ett självklart val för många.

Hitta rätt kontaktlinser

Att hitta rätt linser kan däremot efterliknas vid att gå in i en djungel. Idag finns ett enormt utbud av linser och att jämföra linser för att hitta de som passar bäst för både livsstil och plånbok är svårt. Vad vi med säkerhet vet är att fokus för många ligger i att hitta bra produkter till bra pris – därför finns vi på linsjakt.nu

Gör priset för kontaktlinser någon skillnad på kvaliteten?

Linser är en av de produkter som inte är prisberoende och kommentarer som ”ju dyrare desto bättre” är överflödiga. Funktionen i linsen är att korrigera ett synfel. Det här är linsens uppgift – oberoende pris. Detta har i sig medfört att allt fler väljer att handla sina linser på nätet då det dels är mer tidseffektivt men också då utbudet är betydligt större på nätet än hos optikern. I många fall visar även linser sig vara betydligt billigare på nätet än hos optikern.

Vad finns det för typ av kontaktlinser

Linser delas in i dygnet-runt-linser, endagslinser, färgade linser, månadslinser, progressiva linser, toriska linser och veckolinser. På linser.nu finns ett stort utbud ut samtliga kategorier för att du ska få möjlighet att hitta de linser som passar dig bäst i form av användningsområde och pris.

Köpa linser på nätet

Att köpa linser på nätet är en snabb, enkel och konstnadseffektiv procedur. Det enda du behöver är din aktuella linsstyrka från optikern så du kan beställa linser med dina linsvärden i form av styrka, diameter och baskurva.