Färgade linser för alla

opaka linser färgade linser

Är du sugen på att testa färgade linser för att förändra ditt utseende till vardags, men behöver färgade linser med styrka? Inga problem. Fler och fler upptäcker möjligheterna som färgade linser erbjuder, och idag är inte synfel något hinder. Det finns gott om varianter och färger för oss med behov av synkorrigering. Det kan vara riktigt roligt att prova en ny ögonfärg. En detalj som kan förändra hela utseendet.

Färgade linser kan skymma sikten

färgade linser linsjakt test

Färgade linser finns i många olika styrkor. Det är i princip som att använda dina vanliga linser eller glasögon. Färgade linser med styrka fungerar då pupillen är fri från färglager, men var medveten om att din syn kan påverkas negativt. Vare sig du har linser med eller utan styrka. Framförallt i mörker. Detta beror på att den färgade delen av linsen endast lämnar ett begränsat utrymme för pupillen i mitten. Den delen vidgas inte eller drar ihop sig på det sättet som din pupill gör när den fokuserar. Vid mörka förhållanden eller när du fokuserar långt bort blir pupillen större, så att de färgade linserna kan skymma sikten något. Detta är inget att oroa sig över, men viktigt att vara medveten om. Speciellt om du tänkt köra bil på kvällen. Ta då ur linserna och byt till dina vanliga linser eller glasögon om du så behöver.

Endagslinser och månadslinser

Precis som vanligt kan du hitta olika varianter av färgade linser med styrka, med olika hållbarhet. Använder du dem bara ibland kan det vara bra att köpa endagslinser. Annars finns det färgade linser som månadslinser också. De har inbyggt UVB- och UVA-skydd, så du skyddar ögonen från solens strålar.

 

Köp färgade linser med styrka

air optix color fresh look färgade linser billigt på nätet via linsjakt blåa gröna bruna linser med naturligt resultat

Köp AIR OPTIX Colors

Heltäckande färgade linser med styrka

Colorvue linser färgade linser på nätet Linsjakt

Köp ColorVUE 3 tones

Färgade linser Iris Lentiamo Linsjakt

Köp IRIS

freshlook colors Alcon färgade naturliga linser med fantastiska resultat billigt på nätet via linsjakt

Köp FRESHLOOK Colors

 

ColorVue fusion färgade linser Linsjakt

Köp ColorVue Fusion

Colorvue linser färgade linser på nätet Linsjakt

Köp ColorVUE Glamour

 

Vill du ha större ögon?

Colorvue linser färgade linser på nätet Linsjakt

Köp ColorVue BIG EYES