Vilka endagslinser är bäst?

Undrar du vilka som är de bästa endagslinserna? Det finns gott om bäst i test, och linser med goda omdömen på nätet. När du ska skaffa linser kan det vara skönt att veta vad andra linsbärare tycker. När du går via din optiker får du hjälp att passa ut linser som passar just dig. Men det kan vara bra att prova några olika, så föreslå gärna för din optiker om du fastnat för några bästsäljare. Har du t.ex. torra ögon kan du behöva endagslinser specifikt utformade för extra återfuktning. Endagslinser är oftast mer bekväma än andra linser, då du dagligen byter till nya. Men vissa endagslinser är dessutom mer bekväma än andra, vi på Linsjakt hjälper dig att jämföra endagslinser. Nedan hittar du några rekommenderade endagslinser.

 

 

focus dailies one day Linsjakt

FOCUS DAILIES 

Focus Dailies från Ciba Vision är en av världens mest sålda endagslinser. De är kända för sin komfort och sina återfuktande egenskaper. De är tillverkade av ett material som återfuktar ögonen. Varje gång du blinkar återfuktas dina ögon på ett naturligt sätt. Att de dessutom är tunna motverkar beläggningar, så att du får en skarp syn hela dagen. De är väldigt populära och fungerar för de flesta linsbärarna. Focus Dailies är en bra lins om du vill börja använda endagslinser.

Hitta billigaste Focus Dailies

 

 

dailies aquacomfort plus endagslinser billiga linser på nätet via linsjakt

FOCUS DAILIES AquaComfort plus

Dailies AquaComfort Plus från linstillverkaren Alcon är endagslinser som vidareutvecklats från storsäljaren Focus Dailies. Om du har problem med torra ögon eller vill ha det bästa för dina ögon är dessa linser potentiella för dig. De har ännu bättre återfuktande egenskaper än Focus Dailies.

Dailies AquaComfort Plus är tillverkade av materialet Nelfilicon A, som tillsammans med de tunna kanterna motverkar proteinbeläggningar på linserna. De känns dessutom mjuka när du sätter i dem, då de förvaras i en unik linsvätska som smörjer linserna.

Hitta billigaste Focus Dailis AquaComfort plus

 

 

 

biomedics 1-day extra endagslinser linsjakt

Biomedics 1 day Extra

Biomedics 1 Day Extra är en endagslins från CooperVision. Det är en prisvärd lins av hög kvalitet, med goda omdömen. Linsen är tunn så att den blir extra behaglig att bära hela dagen. Den är gjord av Ocufilcon D, ett hydrogelmaterial med hög vattenhalt. Dina ögon håller sig därför friska och pigga.

Hitta billigaste Biomedics 1 day Extra

 

 

1 day acuvue trueye

1-DAY Acuvue TruEye

1-Day Acuvue TruEye från tillverkaren Johnson & Johnson, och är världens första silikon hydrogel endagslins. Det innebär att de besitter en avancerad förmåga att släppa igenom syre till ögat. De kan andas på ett mer naturligt sätt än majoriteten av linserna på marknaden idag. Så har du torra eller känsliga ögon, är 1-Day Acuvue TruEye ett väldigt bra alternativ för dig.

Hitta billigaste 1-Day Acuvue TruEye