Jämför Dygnetruntlinser

Vilka är egentligen de bästa dygnetruntlinserna? Det finns flera alternativ för den som vill börja använda Dygnetruntlinser, men vilket ska man välja? På nätet kan du hitta gott om recensioner när du handlar linser. Det är ett bra sätt att utvärdera vilka linser som användarna föredrar. Men gå till din optiker för att testa nya linssorter. Då kan du få den hjälp du behöver för att hitta linser som är kompatibla med just dina ögon. Vi är alla olika, och våra olika mår bra av olika linser. Vi hjäper dig hitta de linser som är bäst i test, nedan listar vi några av de mest populära Dygnetruntlinserna.

bausch_lomb_purevision_2

Purevision2

Purevision2 är dygnetrunt-/månadslinser från tillverkaren Bausch & Lomb. De kan alltså användas som antingen eller, beroende på vilka behov du har. Det kan vara bra att ta ut linserna även om du sover med dem, när de känns obekväma eller i förebyggande syfte. Du behöver därför köpa till linsvätska för att rengöra dem.

Dessa är några av de bästa Dygnetruntlinserna, tack vare at de är så tunna. Detta höjer synskärpan och förbättrar mörkerseendet.

Jämför priset på PureVision2 här

 

acuvue oasys johnson och johnson veckolinser Linsjakt

Acuvue Oasys

Acuvue Oasys är dygnetrunt för 1 veckas bruk, eller 2-veckorslinser som du tar ut på kvällen. Med hjälp av din Optiker kan ni avgöra om dessa passar som Dygnetruntlinser för dig. De är utrustade med det fuktbevarande systemet Hydraclear. De passar därför dig som upplever dig få torra ögon av linser, eller som spenderar mycket tid framför datorn.

De går att sova med tack vare det unika silikonhydrogelmaterialet, som håller dina ögon fräscha hela perioden. Köp ändå med linsvätska, så att du kan rengöra linserna vid behov.

Jämför priset på Acuvue Oasys här

 

 

biofinity coopervision Linsjakt

Biofinity

Biofinity är dygnetrunt-linser av Silikon Hydrogel, från tillverkaren CooperVision. Materialet har ett högra vatteninnehåll, så att linserna håller sig mjuka och bekväma dygnet runt. Den höga syrenivån från Silikonet gör att dina ögon känns naturliga och återfuktade. De används upp till en månad, och kan även användas som vanliga månadslinser för dagligt bruk. Vänd dig till din optiker, för att prova Biofinity. Några av de bästa Dygnetruntlinserna på marknaden.

Jämför priset på Biofinity här