Vad “säger” din mörkbruna ögon om dig?

Du uppfattas som en ledare och har ledaregenskaper naturligt inom dig. Din stabilitet och intelligens gör att människor litar på dig. Personer med bruna ögon brukar vara känsliga i naturen och vill tillfredsställa andra. De är ofta socialt begåvade och vet hur man får andra att känna sig speciella.

“Svarta” ögon

Att ha så mörkbruna ögon att de uppfattas som “svarta” brukar tyda på en sårbar personlighet. Du med “svarta” ögon har mycket integritet och skyddar ditt inre från omgivningen. Dina utåtriktade och humoristiska sidor fungerar som en sköld för att just dölja dina känslor. Då du nästintill alltid utstrålar glädje brukar andra uppskatta ditt sällskap. Om du väl anförtror sig till någon kan du öppna dig något.

bruna ögon Linsjakt jämför Sveriges billigaste linser på nätet vad säger din ögonfärg om din personlighet - brun

Läs även om andra ögonfärger:

Ljusbruna ögon Blå ögon Gröna ögon Grå ögon

Har du tät eller gles irisvävnad?

tät iris gles iris forskare i sverige berättar om din personlighet Linsjakt

Iris är den delen av ögat med färg. Om du tittar noga på din iris kan du se vävnadens uppbyggnad – som ser ut som trådar. Denna kan vara ojämn, fläckig och vara olika tät runt om. Den är uppbyggd av flera lager vilket innebär att personer med glesare vävnad visar fler lager, så att linjerna blir tydligare. Medan en tät iris upplevs som en mer eller mindre jämn yta.

Svenska forskare från Örebros Universitet har undersökt irisens uppbyggnad på 428 personer. De anser att dens uppbyggnad (snarare än färgen på den) kan säga mycket om din personlighet.

  • Har du väldigt glesa “trådar” sägs du vara en varmare mjukare person. Du är mer inkännande och har större förmåga att lita på andra.
  • Personer med tätare irisvävnad är mer neurotiska och impulsiva.

Dessa slutsatser kan låta som rappakalja men baseras på en faktisk studie om sambandet mellan genen PAX6 och personlighetsdrag. PAX6 är känd för att hjälpa till att kontrollera utvecklingen av irisen i embryot. En mutation av samma ämne hänger ihop med impulsivitet och försämrade sociala färdigheter. Dessa upptäckter stödjer tesen om att irisen påverkar hur vi blir som personer. Men som med alla horoskop får man ta det som sägs med en nypa salt.

 

Färgade linser

Skulle du vilja prova en annan ögonfärg? Många av oss undrar hur vi skulle se ut eller uppfattas med en annan färg på ögonen. Detta är idag fullt möjligt med färgade linser. Bra va? Det finns i en uppsjö olika färger, och mer eller mindre täckande. Så att du ska kunna hitta en färgad linstyp som passar dina ögon. Se om din personlighet uppfattas annorlunda om du byter färg på ögonen. Här kan du läsa om färgade linser.

 

KÖP FÄRGADE LINSER BILLIGT

Hitta billiga färgade linser på nätet, jämför priser på kontaktlinser med linsjakt Freshlook Dimensions - Alcon

Köp Freshlook dimensions

CIBA Vision - FreshLook ColorBlends Billiga Färgade Linser

Köp Freshlook Colorblends

 

KÖP FÄRGADE LINSER MED STYRKA

air optix color fresh look färgade linser billigt på nätet via linsjakt blåa gröna bruna linser med naturligt resultat

Köp AIR OPTIX Colors

Heltäckande färgade linser med styrka

Colorvue linser färgade linser på nätet Linsjakt

Köp ColorVUE 3 tones

Färgade linser Iris Lentiamo Linsjakt

Köp IRIS

freshlook colors Alcon färgade naturliga linser med fantastiska resultat billigt på nätet via linsjakt

Köp FRESHLOOK Colors

 

ColorVue fusion färgade linser Linsjakt

Köp ColorVue Fusion

Colorvue linser färgade linser på nätet Linsjakt

Köp ColorVUE Glamour

 

Vill du ha större ögon?

Colorvue linser färgade linser på nätet Linsjakt

Köp ColorVue BIG EYES