Biofinity Multifokal (6 linser) – Coopervision

När vi når åldern 40-45, förlorar våra ögon möjligheten att fokusera på föremål som är nära varandra – särskilt i svagt ljus, till exempel att läsa en meny i en restaurang. Detta tillstånd kallas “presbyopi” och det påverkar alla.
Biofinity Multifocal är en progressiv lins. Det innebär att den har olika styrka på långt och nära håll och passar för dig som annars skulle behövt läsglasögon eller terminalglasögon.

Med Balanced Progressive®Technology kan CooperVision Biofinity multifokala kontakter låta dig se nära och objekt långt bort, tillsammans med allting mellan dem med den tydlighet och komfort du förtjänar.

En hälsosammare Lens-Wearing Experience
Tack vare deras exklusiva Aquaform-teknik tillåter Biofinity multifokala linser mycket mera syre att passera till ögonen. Och deras naturliga vätbarhet kommer inte att sköljas bort. Du får en utmärkt syn med en mjuk, bekväm lins som är hälsosammare för dina ögon.

Biofinity Multifokal kan användas dygnet runt i upp till en månad eller som en vanlig månadslins, dvs tas ut varje kväll och sättas i igen på morgonen. Följ din optikers ordination.

Egenskaper

Antal linser 6 linser/box
Tillverkare Cooper Vision
Styrkeomfång (PWR/SPH) -8.00 – +6.00
Baskurva (BC/Radie) 8.6
Diameter 14.0
X-styrka +1.00 till +2.50 (D/N)
Bärtid 1 månad
Material Comfilcon A
Vätskehalt 48%