Linsjakt.nu berättar om Apotekslinsens linser på apotek

Apotekslinsen arbetar för att öka tillgängligheten av kvalitativa kontaktlinser till bra priser på marknaden. Vi samarbetar med en rad välsorterade apotek, där du kan köpa kontaktlinser och få dem direkt i handen utan väntetid.

Se vilka apotek som har apoteksLinsens sortiment

På hyllan i apoteken finns ett sortiment av de mest popuära produkterna på marknaden i kategorierna endagslinser, månadslinser, dygnet-runt-linser, samt färgade linser. Utvalda apotek har dessutom snygga läsglasögon. I apoteket kan du också beställa hem produkter ur hela Apotekslinsens linssortiment, ifall du har ovanliga styrkor eller specifika krav på produkter eller varumärken., till exempel toriska linser.

Kontaktlinser på apotek – helt utan väntetid

Vår vision är att öka tillgängligheten av kontaktlinser till bra priser! Vi samarbetar med ett flertal apotekskedjor samt fristående apotek och kan idag erbjuda kontaktlinser på en rad välsorterade apotek. På de apotek där du hittar vår display hittar du också välkända märken i kategorierna endagslinser, månadslinser, dygnslinser (dygnet-runt-linser) och färglinser.